Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Esteu aquí

Permeteu que ens presentem!

barraca entre vinyes

Si heu arribat aquí, probablement haureu llegit moltes coses sobre nosaltres. Deixeu que, a tot el que ha sabeu, hi afegim un puntet de passió, si és que no n’heu trobat prou. 

Vam posar-nos en marxa amb la voluntat d’innovar dins el segment de l’enoturisme. El nostre objectiu era tancar el cercle del celler, alhora que reivindicar els valors de la vinya i el vi. I ho hem fet amb unes construccions molt comuns a la nostra zona del Penedès com a reclam, les barraques de pagès. 

Però no acabem aquí. Perquè hem volgut, des dels fonaments de la proposta, ser sostenibles. No, no és un cliché de marketing. Ens ho creiem i ho apliquem a tot: situant un topall de reserves anuals calculat que respecti entorn, fauna i veïns, treballant exclusivament amb proveïdors de proximitat i cercant que totes les vessants de l’experiència treballin en equilibri. Ah, i a més, procurem divulgar aquesta manera d’entendre el turisme.   

Al llarg de tots aquests anys, sou moltes les parelles que ens heu visitat i conegut. Moltíssimes les que ens heu recomanat. Podríem fer arbres genealògics dels amics, d’aquests amics i amics d’aquests segons amics que han visitat o regalat Barraca entre Vinyes. Moltes gràcies a tots! De debó.

Som petits, però volem créixer. Ara bé, a la nostra manera. Amb pausa i sense renunciar als nostres valors fundacionals: la sostenibilitat, l’atenció i acompanyament constant als clients i l’oferiment d’una experiència que, estem seguríssims, és única al nostre entorn.

barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes
barraca entre vinyes