Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Esteu aquí

Barraca entre Vinyes, al top 15 de millors experiències de Catalunya segons la revista Descobrir

Barraca entre vinyes - Revista Descobrir

La Revista Descobrir va situar Barraca entre Vinyes com la 13a experiència d’una selecció de 200 activitats al seu especial d’experiències publicat la primavera de 2019. En el seu article, Xavier Sanjuan remarca que la seva vivència amb nosaltres el va portar a descobrir que “allà on no hi ha res, descobreixes que, en realitat, hi és tot”.

Potser pensareu que a les llistes de millors experiències tot està amanyat, i que tant pagues… més amunt surts. Doncs no. Deixeu-nos trencar una llança en favor de la revista Descobrir. I us ho expliquem. El Xavier Sanjuan va venir a gaudir de Barraca entre Vinyes com un visitant més. Va reservar la Barraca del Pi Gros, i l’experiència va discórrer com gairebé sempre: amb un tast que s’allarga fins a altes hores, el cistell de l’esmorzar… i vaja, els secrets que aquells que ja heu vingut a gaudir de les nostres Barraques ja coneixeu. Després de 21 hores, Sanjuan ens va deixar un dels millors missatges al nostre llibre de visita i va titular el seu article: “El silenci de les pedres”. 

Per començar, en el seu text, el periodista i guionista remarca el xoc d’expectatives inicial: “Que ningú vagi pensant que és una habitació peculiar d’un hotel diferent, no (…) és una vivència. Un cúmul de sensacions. Un retrobament amb un mateix en un indret únic (…) Si busqueu una experiència d’enoturisme, us diré que tinc la sensació que aquesta ho té tot”. Tot seguit relata la magnètica vivència que no ens cansem d’aconsellar, la sortida de sol: “Jo em vaig posar el despertador a trenc d’alba només per gaudir del moment. Brutal”. I l’esmorzar, clar: “I al cap d’una estona et porten l’esmorzar en un cistell i te’l pots cruspir allà on vulguis. Estic segur que ha estat l’esmorzar més llarg que he fet en els últims anys. Sense pressa i gaudint-ne amb tots els sentits”.

Conclusió; ho diu ell, no nosaltres: “De vegades cal fer aquestes aturades en el camí per valorar-nos una mica més i veure que tot és més senzill. De fet, quan hi penses una mica t’adones que la vida no és res més que això. Jo repetiré l’experiència”. Doncs, ja saps, Xavi, et queda encara passar per la Barraca del Rossellet i la del Forn!

Barraca entre vinyes - Revista Descobrir
Barraca entre vinyes - Revista Descobrir
Barraca entre vinyes - Revista Descobrir
Barraca entre vinyes - Revista Descobrir