Viu una experiència enoturística única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra.

Qui som

Barraca entre Vinyes és una experiència innovadora dins el món del turisme sostenible sorgida per complementar l’activitat a la vinya i el celler, i amb l'objectiu d’aportar quelcom diferencial en el món de l’enoturisme.

Viu una experiència única, barreja de tradició i natura dins una barraca de pedra. Aquesta proposta pionera en el sector reivindica les construccions que han fet servir els pagesos del Penedès des del segle XVIII, adaptades a l’actualitat, amb una filosofia 100% sostenible, responsable amb el medi ambient i una atenció personalitzada.

barraca entre vinyes - logo

Compromís sostenible

L’estima cap al medi natural i el compromís amb l’entorn i els seus recursos representen l’essència de Barraca entre Vinyes.

Barraca entre Vinyes es gestiona a partir de paràmetres de sostenibilitat real, que comencen en la construcció mateixa de les barraques, que segueix el patró tradicional i aprofitant pedres recuperades de vinyes properes. Totes elles queden totalment integrades a l’entorn, respectant tant la fauna com la flora de la zona.

Les barraques no disposen d’electricitat ni d’aigua corrent, elements que han estat substituïts per llum de tipus LED de la màxima eficiència, una gerra d’aigua per a la higiene personal i un WC de tipus sec i 100% biodegradable.

Per tancar el cercle de sostenibilitat, Barraca entre Vinyes treballa exclusivament amb proveïdors de proximitat i uns productes de la màxima qualitat i de producció responsable.

Estada

Preparat per viure experiència única dins una barraca de pedra? Gaudeix amb la teva parella, a més, d’un complet tast personalitzat a Vins de Foresta, un celler de referència al Massís del Garraf. Complementa, si ho desitges, l’estada amb un sopar de proximitat i gran qualitat en un dels restaurants de referència al Penedès. I l’endemà, desperta entre vinyes tot assaborint un esmorzar amb productes de la terra servit en un cistell.

Esmorzar

Es diu que és l’àpat més important del dia. I a Barraca entre Vinyes el servim dins un cistell per a què el degusteu amb pausa, sense presses ni exigències. Gaudeix d’un complet recull de productes de temporada de la màxima qualitat: pa acabat de fer, embotits, formatges, vi, cafè… i moltes sorpreses segons l’època de l’any.

Tast de vins

La connexió amb el món del vi és la raó de ser de Barraca entre Vinyes. Per això el tast és una etapa fonamental de l’experiència. Tot comença a les vinyes de Vins de Foresta, on es desvelen molts dels secrets de la viticultura i d’aquest celler referent al massís del Garraf. Tot seguit es repassa el procès productiu i la cirereta de la jornada, una degustació reposada de tres vins. Ah, i si us han agradat de debó, la condició de convidats de Barraca entre Vinyes us oferirà un tracte preferent a l’hora d’adquirir qualsevol ampolla.

Sopar

A la sortida del tast, sempre ve de gust gaudir d’un bon sopar. Pensant en les demandes dels nostres visitants, Barraca entre Vinyes ofereix un complement a l’experiència en forma d’àpat a exclusiu en un dels restaurants de referència al Penedès. Aquest àpat elaborat a base de productes locals i de temporada, ofereix com a opció una magnífica carn a la llosa de segon plat, i inclou una ampolla de vi.